2286085361 Μεγαλοχώρι θήρας, Σαντορίνη info@taxprotection.gr
hero image


 

Λογιστική υποστήριξη για επιχειρήσεις
TaxProtection - Κασιμάτης Στυλιανός - Λογιστικό Γραφείο - Σαντορίνη

 

Καλώς ήρθατε στην εταιρεία TAX PROTECTION, το εξειδικευμένο κέντρο παροχής Λογιστικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών για την οργάνωση της επιχείρησής σας!

Στη TAX PROTECTION, αποδίδουμε ιδιαίτερη σημασία στην παροχή προηγμένων υπηρεσιών που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε τα λογιστικά σας βιβλία με αποτελεσματικότητα και ακρίβεια. Μέσω της χρήσης σύγχρονων μεθόδων διαχείρισης, παρακολούθησης και ενημέρωσης, βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή των φορολογικών εξελίξεων, παρέχοντας στους πελάτες μας ένα αξιόπιστο και υψηλού επιπέδου επίπεδο υπηρεσιών.

Στην TAX PROTECTION, η εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί προτεραιότητα. Συνεργαζόμαστε με επιμέλεια και επαγγελματισμό, επιδιώκοντας να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που εμπνέουν εμπιστοσύνη και ασφάλεια σε κάθε πελάτη που εμπιστεύεται την επιχείρησή του σε εμάς.

 

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  1. Λογιστικές Υπηρεσίες: Οι έμπειροι λογιστές μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν στη διαχείριση και παρακολούθηση των οικονομικών σας δραστηριοτήτων. Αναλαμβάνουμε την καταγραφή των συναλλαγών, τη σύνταξη των οικονομικών καταστάσεων, καθώς και την προετοιμασία των φορολογικών δηλώσεων, παρέχοντας σαφήνεια και ευελιξία για την άρτια λήψη αποφάσεων.
  2. Συμβουλευτικές Υπηρεσίες: Κατανοούμε πως κάθε επιχείρηση έχει τις μοναδικές της ανάγκες. Γι' αυτό, παρέχουμε εξατομικευμένες συμβουλές και στρατηγικές που προσαρμόζονται στις ανάγκες και στους στόχους της δικής σας επιχείρησης. Με την υποστήριξη της ομάδας μας, θα έχετε έναν σύμμαχο στο πλευρό σας που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να επιτύχετε τους στόχους σας.

 

Εάν αναζητάτε εξειδικευμένες λογιστικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να καλύψει τις φορολογικές και οικονομικές απαιτήσεις της, τότε είμαστε η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας. Είμαστε εδώ για εσάς, έτοιμοι να αναλάβουμε τη φροντίδα των λογιστικών σας αναγκών και να σας παρέχουμε εξειδικευμένη στήριξη.

 

     
     
 

Στην εταιρεία TAX PROTECTION, παρέχουμε πλήρη λογιστική υποστήριξη που καλύπτει μια ευρεία γκάμα εταιρικών δομών, συμπεριλαμβανομένων των ατομικών επιχειρήσεων (Β και Γ κατηγορίας), Οργανωμένων Εταιρικών Μορφών όπως ΟΕ, ΕΕ, ΙΚΕ, ΕΠΕ, καθώς και σωματείων και συλλόγων.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  1. Τήρηση και Ενημέρωση Λογιστικών Βιβλίων: Αναλαμβάνουμε τη συγκέντρωση, καταγραφή και διαχείριση όλων των λογιστικών σας στοιχείων, περιλαμβάνοντας τα βιβλία Β και Γ κατηγορίας για τις ατομικές επιχειρήσεις και τις οργανωμένες εταιρικές μορφές.
  2. Παρακολούθηση Οικονομικών Υποχρεώσεων: Επιβλέπουμε την ολοκλήρωση όλων των οικονομικών σας υποχρεώσεων κατά τη διάρκεια ολόκληρου του οικονομικού έτους, βοηθώντας σας να παραμένετε συμμορφωμένοι και να αποφύγετε πιθανά προβλήματα.
  3. Υποβολή ΦΠΑ και άλλων Δηλώσεων: Αναλαμβάνουμε την υποβολή των δηλώσεων ΦΠΑ τριμήνου, των συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών-προμηθευτών (ΜΥΦ), καθώς και τις ενδοκοινοτικές αποκτήσεις-παραδόσεις, διασφαλίζοντας την εγκυρότητα και την έγκαιρη υποβολή.
  4. Σύνταξη Οικονομικών Καταστάσεων: Επιμελούμαστε την πλήρη σύνταξη των Οικονομικών Καταστάσεων και των ισολογισμών σας, παρέχοντας σαφήνεια και ακρίβεια στα οικονομικά σας δεδομένα.
  5. Παρακολούθηση Μητρώου Παγίων και Αποσβέσεων: Βοηθούμε στη διαχείριση και παρακολούθηση του μητρώου παγίων και των αποσβέσεων, εξασφαλίζοντας ότι όλες οι αντικειμενικές αξίες των περιουσιακών σας στοιχείων είναι ενημερωμένες.

Με την TAX PROTECTION, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι η λογιστική και φορολογική σας διαχείριση βρίσκεται σε καλά χέρια. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας και πώς μπορούμε να σας υποστηρίξουμε για να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.