2286085361 Μεγαλοχώρι θήρας, Σαντορίνη info@taxprotection.gr

Πρώτο βραβείο bronze

Πρώτο βραβείο bronze


 

Βράβευση
TaxProtection - Κασιμάτης Στυλιανός - Λογιστικό Γραφείο - Σαντορίνη


 

 

Το λογιστικό γραφείο "TaxProtection", υπό τη διεύθυνση του Κασιμάτη Στυλιανού στη Σαντορίνη, έχει τιμηθεί για την εξαιρετική του απόδοση στα Finance & Accounting Awards. Αυτή η διάκριση αποτελεί αναγνώριση της συνεχούς αφοσίωσής του στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον τομέα της λογιστικής και της οικονομικής διοίκησης.

Το "TaxProtection" διακρίθηκε με το Βραβείο Χάλκινου στην κατηγορία "Νήσοι Αιγαίου" στα Finance & Accounting Awards. Αυτή η αναγνώριση αποτελεί απόδειξη της αριστείας και της επαγγελματικής δεινότητας που διακρίνει το γραφείο και τον κ. Στυλιανό.

Τα Finance & Accounting Awards αποτελούν έναν θεσμό που αναδεικνύει τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της λογιστικής και της οικονομικής διοίκησης. Ο διαγωνισμός αποσκοπεί στην ανάδειξη της αριστείας και της πρωτοποριακής συνεισφοράς επαγγελματιών και επιχειρηματιών στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

Η κριτική επιτροπή των βραβείων συγκεντρώνει σημαντικές προσωπικότητες του χώρου, καθώς και διακεκριμένους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες, οι οποίοι αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν την αριστεία και την καινοτομία στον τομέα της λογιστικής και της οικονομικής διοίκησης.

Με αυτήν την διάκριση, το "TaxProtection" επιβεβαιώνει τη θέση του ως ένα από τα κορυφαία λογιστικά γραφεία στην Ελλάδα, που παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και συνεχίζει να επιδεικνύει δείγματα αριστείας και καινοτομίας στον τομέα του.

 

 

Πίσω